Verwezenlijken van dromen

OVER BOUWKUNDIG BOUWADVIES

Ga naar:             Wie zijn wij?            Onze missie         Wat wij doen

Over ons

Ons team

Ons team is letterlijk een ‘kleine familie’, geleid door Ap Kremer, die al 34 jaar ervaring heeft in het vak. Samen met zijn zoon, een jong meesterbrein na zijn studie aan de TU Delft in de richting van Civiele Techniek, bundelen we samen ervaring en frisse inzichten voor een dynamische aanpak.

Ons kantoor

Bezoek ons kantoor in Alblasserdam, gunstig gelegen nabij de snelweg. We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken, waar we met enthousiasme diverse prachtige producten en innovaties presenteren. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen en je een inspirerende ervaring te bieden.

Wie zijn wij?

Wat is Bouwkundig Bouwadvies?

Bouwkundig Bouwadvies is een toonaangevend adviesbureau met een sterke focus op de bouwsector. Met meer dan 34 jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw, hebben we een diepgaande kennis opgebouwd van de complexiteit en uitdagingen binnen deze branche. Onze expertise stelt ons in staat om uitgebreid bouwadvies te bieden dat aansluit op de specifieke behoeften van onze klanten. Een essentieel onderdeel van ons succes is ons team van professionele tekenaars en adviseurs. Onze tekenaars zijn bedreven in het omzetten van concepten en ideeën naar gedetailleerde bouwtekeningen. Met oog voor precisie en nauwkeurigheid zorgen zij ervoor dat elk aspect van het ontwerp zorgvuldig wordt uitgewerkt. Onze adviseurs zijn ervaren professionals die deskundig advies en begeleiding bieden gedurende het hele bouwproces. Zij zijn bekend met de laatste ontwikkelingen en regelgeving binnen de sector en kunnen u helpen bij bouwtechnische vraagstukken, budgettering, regelgeving en materiaalkeuze. Met hun diepgaande kennis en inzicht bieden zij praktische oplossingen die passen bij uw specifieke project. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het bereiken van de beste resultaten voor onze klanten. We luisteren naar uw behoeften en streven ernaar om uw visie werkelijkheid te laten worden. Of u nu een klein bouwproject heeft of een grootschalig complex, wij hebben de expertise en ervaring om u te begeleiden en te ondersteunen. Bij Bouwkundig Bouwadvies geloven we in de kracht van samenwerking en partnerschap. We werken nauw met u samen om uw doelstellingen te begrijpen en te realiseren. Ons doel is om u te voorzien van de nodige kennis en inzichten, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en uw bouwproject succesvol kunt realiseren. Met ons ervaren team en onze professionele tekenaars en adviseurs zijn we klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie

Bij Bouwkundig Bouwadvies hebben we een duidelijke missie en visie die ons drijft in alles wat we doen. Onze missie is om hoogwaardige bouwadviesdiensten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We streven ernaar om de bouwsector te verbeteren door middel van innovatieve oplossingen, deskundig advies en duurzaam ontwerp. Onze visie is om een betrouwbare en gewaardeerde partner te zijn voor onze klanten, waarbij we hen ondersteunen bij elk aspect van hun bouwproject en bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame en functionele gebouwen en infrastructuur. Bij Bouwkundig Bouwadvies bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Ons ervaren team van professionele tekenaars en adviseurs staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele bouwproces. Door deze uitgebreide diensten te combineren met onze expertise en toewijding, streven we ernaar om aan al uw bouwkundige behoeften te voldoen en u te ondersteunen bij het bereiken van uw projectdoelen.

Wat wij doen